Διαρρήκτης και χασισοκαλλιεργητής είχε εκατοντάδες χάπια!

Διαρρήκτης και χασισοκαλλιεργητής είχε εκατοντάδες χάπια!

Για διαρρήξεις ξεκίνησε, αλλά αν του προέκυπταν… αγοραστές θα πωλούσε και τα ναρκωτικά χάπια που διέθετε κατά εκατοντάδες, ένας 50χρονος που είχε ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές του Κιλκίς τα τελευταία δύο χρόνια!

Διαρρήκτης και χασισοκαλλιεργητής είχε εκατοντάδες χάπια!
Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Παιονίας στην Αξιούπολη του Κιλκίς, ο 50χρονος είχε πάνω του 152 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική συνταγή, καθώς και ένα μαχαίρι και έναν φακό τα οποία κατασχέθηκαν. Άλλα 270 ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και δυο χασισόδεντρα στην αυλή. Εκεί που έμειναν άφωνοι, όμως, ήταν όταν ερεύνησαν και μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του.

Μέσα, βρήκαν πλήθος ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, εργαλεία αυτοκινήτων, γυαλιά ηλίου, ποδήλατα και άλλα είδη, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Όπως αποδείχθηκε στην προανάκριση, ο 50χρονος «άνοιγε» σπίτια από το 2013 και ορισμένα από τα θύματά του εντοπίστηκαν για να παραλάβουν μέρος των κλοπιμαίων. , ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για κλοπές κατά συρροή, κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης