Κρίσιμη η κατάσταση των δύο Ελλήνων πρωταθλητών του beach volley

Κρίσιμη η κατάσταση των δύο Ελλήνων πρωταθλητών του beach volley

Στο protothema.gr μιλούν οι γονείς του Στράτου Καββαδά: «Ο θεός να βάλει το χέρι του»

Κρίσιμη η κατάσταση των δύο Ελλήνων πρωταθλητών του beach volley
Κρίσιμο είναι το επόμενο 24ωρο για τους δύο πρωταθλητές του beach volley Στράτο Καββαδά και Αλέξη Αλεξιάδη, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο δυστήχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας Τούρκος συναθλητής τους και φίλος τους.

Στο protothema.gr μίλησαν η μητέρα και ο πατέρας του Στράτου Καββαδά: «Ο γιος μου δίνει μάχη και οι γιατροί φοβούνται για το αιμάτωμα στο κεφάλι που προκλήθηκε από τη σύγκρουση. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του να σωθούν τα παιδιά».



«Περιμένουμε να τα καταφέρουν τα παιδιά και ο Στράτος και ο Αλέξης. Να ξυπνήσουν να περάσει αυτός ο εφιάλτης και να μάθουμε τι έγινε ακριβώς», λέει ο πατέρας του Στράτου Σταύρος Καββαδάς.
Κλείσιμο






Το δυστύχημα
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νικήτη Χαλκιδικής. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξης Αλεξιάδης οι οποίοι δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ο ένας στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και ο άλλος στο νοσοκομείου Πολυγύρου στη Χαλκιδική.

Νεκρός είναι ένας Τούρκος συναθλητής και φίλος τους, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνουν όλοι μαζί διακοπές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με τουριστικό λεωφορείο το οποίο δεν είχε επιβάτες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο που επέβαινε στο Ι.Χ. και να τραυματισθούν σοβαρά οι άλλοι δύο επιβάτες ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης