Λακωνία: Εξωθούσαν στην πορνεία 19χρονη Ρουμάνα

Λακωνία: Εξωθούσαν στην πορνεία 19χρονη Ρουμάνα

Μέσα σε 17 ημέρες, δυο άνδρες και η 30χρονη συνεργός τους είχαν καταφέρει να βγάλουν κέρδος ύψους 3.840 ευρώ από την άτυχη 19χρονη

Λακωνία: Εξωθούσαν στην πορνεία 19χρονη Ρουμάνα
Πλούσια έσοδα εξασφάλιζαν τρεις Ρουμάνοι που εξανάγκαζαν μια νεαρή ομοεθνή τους να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε αλλοδαπούς στη Σκάλα Λακωνίας. Το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή τους, δείχνει πόσο μεγάλη... ανταπόκριση είχε στην «πελατεία» της η 19χρονη!

Μέσα σε 17 ημέρες, από τις αρχές του μήνα ως την Τετάρτη που συνελήφθησαν, οι δυο άνδρες ηλικίας 31 και 28 χρόνων και η 30χρονη συνεργός τους είχαν καταφέρει να βγάλουν κέρδος ύψους 3.840 ευρώ από την άτυχη 19χρονη, καθώς την υποχρέωναν να πηγαίνει με τον ένα μετά τον άλλο χωρίς διακοπή!

Η κοπέλα απελευθερώθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν τους τρεις συμπατριώτες της, σε βάρος των οποίων ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σπάρτης άσκησε δίωξη για σωματεμπορία. Μαζί με το μεγάλο χρηματικό ποσό, κατασχέθηκαν τρία κινητά και ένα όχημα με το οποίο οι μαστροποί μετέφεραν την ομοεθνή τους στα «ροζ» ραντεβού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης