Αργολίδα: Τυμβωρύχοι ξέθαψαν νεκρή για να κλέψουν κοσμήματα

Αργολίδα: Τυμβωρύχοι ξέθαψαν νεκρή για να κλέψουν κοσμήματα

Οι κινήσεις των δύο αλλοδαπών μέσα στο νεκροταφείο του χωριού Πυργιώτικα του δήμου Ναυπλιέων έγιναν αντιληπτές από περίοικους και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία

Αργολίδα: Τυμβωρύχοι ξέθαψαν νεκρή για να κλέψουν κοσμήματα
Ούτε αν γύριζαν ταινία τρόμου δεν θα δημιουργούσαν τόσο μακάβριο σκηνικό, δύο Βούλγαροι νεκροθάφτες που τρύπωσαν μέσα στη νύχτα στο κοιμητήριο μιας κοινότητας στην Αργολίδα και άρχισαν να... ξεθάβουν το φέρετρο μιας νεκρής γυναίκας για να κλέψουν τα κοσμήματά της.

Οι κινήσεις των δύο αλλοδαπών μέσα στο νεκροταφείο του χωριού Πυργιώτικα του δήμου Ναυπλιέων έγιναν αντιληπτές από περίοικους και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν αθόρυβα στο κοιμητήριο και τσάκωσαν τους ηλικίας 52 και 23 χρόνων Βούλγαρους την στιγμή που επιχειρούσαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο για να διαφύγουν, αφού πρώτα προσπάθησαν ανοίξουν τον τάφο με σκαπτικά εργαλεία που είχαν μαζί τους.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι τυμβωρύχοι ήταν αυτοί που ενταφίασαν την νεκρή το 2012, καθώς εργάζονταν σε γραφείο τελετών της περιοχής. Έτσι, γνώριζαν ότι φορούσε κοσμήματα που της είχαν βάλει οι συγγενείς της και αυτά προσπάθησαν να κλέψουν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για τυμβωρυχία και απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης