Η μόδα για τη ζωή: Fashion for life το Σάββατο 13/06 στο Σύνταγμα!

Η μόδα για τη ζωή: Fashion for life το Σάββατο 13/06 στο Σύνταγμα!

Ραντεβού το Σάββατο στο City Link στο Σύνταγμα για το “Fashion for Life” για να βοηθήσουμε το έργο της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη»

Η μόδα για τη ζωή: Fashion for life το Σάββατο 13/06 στο Σύνταγμα!
Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με ομάδα σχεδιαστριών μόδας και κοσμημάτων, αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE-DEREE), διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση “Fashion for Life”, στο City Bar, στο City Link στο Σύνταγμα, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, 12.00 – 18.00.

Οι σχεδιάστριες Ιωάννα Πιτσούνη, Φλώρενς Τοκατλιάν, Christina P. Mallaki, Joy Κουμεντάκου, Χριστίνα Χαροκόπου παρουσιάζουν εκτός άλλων και  αντικείμενα, ειδικά σχεδιασμένα για την εκδήλωση.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης (50%) θα διατεθούν για τους σκοπούς της μονάδας ενώ η πώλησή/διάθεση των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων, θα συνεχιστεί για τους επόμενους έξι μήνες με σκοπό την στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη».

Κλείσιμο
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE - DEREE).

To "Πρόσωπο" της σειράς Fashion for LIFE είναι η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία και φωτογραφήθηκε φορώντας τα ειδικά σχεδιασμένα αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης