Παρέλαβαν δέμα με ηρωίνη με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Παρέλαβαν δέμα με ηρωίνη με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών με λεωφορείο και εντόπισαν το ύποπτο δέμα από την Αθήνα στην αποθήκη του ΚΤΕΛ 

Παρέλαβαν δέμα με ηρωίνη με λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Εστειλε το «βαποράκι» του να παραλάβει από το υπεραστικό ΚΤΕΛ το ασυνόδευτο δέμα με την ηρωίνη που του έστειλαν οι προμηθευτές του από την Αθήνα, ένας 32χρονος ο οποίος θα διακινούσε τα ναρκωτικά σε χρήστες του Βόλου. Δεν είχε αντιληφθεί, όμως, πως το πακέτο είχε εντοπιστεί.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών με λεωφορείο και εντόπισαν το ύποπτο δέμα από την Αθήνα στην αποθήκη του ΚΤΕΛ. Το παρακολούθησαν διακριτικά και, όταν πήγε να το παραλάβει ένας 29χρονος  το όνομα του οποίου ήταν γραμμένο ως παραλήπτη, τον συνέλαβαν. Μέσα στο δέμα βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 22,24 γραμμαρίων και μια κάρτα sim που κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του 29χρονου.

Το «βαποράκι» αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν ήταν παρά ο μεσάζοντας στην παράδοση της ηρωίνης, τελικός παραλήπτης της οποίας ήταν ο 32χρονος στον οποίο θα το παρέδιδε. Και αυτός συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκαν τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν την προανάκριση για να εντοπίσουν και τον αποστολέα του δέματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης