Χανιά: Οδηγός λεωφορείου βρήκε και παρέδωσε 7.500 ευρώ!

Χανιά: Οδηγός λεωφορείου βρήκε και παρέδωσε 7.500 ευρώ!

Ο οδηγός μάζεψε τη μπαγκαζιέρα από το δρόμο και, όταν την άνοιξε, διαπίστωσε ότι περιείχε ένα μικρό «θησαυρό» από μετρητά ύψους 7.500 ευρώ! 

Χανιά: Οδηγός λεωφορείου βρήκε και παρέδωσε 7.500 ευρώ!
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ένας οδηγός λεωφορείου στα Χανιά, ο οποίος βρήκε 7.500 ευρώ που είχαν πέσει από έναν μοτοσικλετιστή στην περιοχή Καλάμι και, χωρίς να σκεφτεί ούτε στιγμή να τα κρατήσει για τον εαυτό του, έσπευσε στην Αστυνομία όπου τα παρέδωσε! 

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όταν ο οδηγός που έκανε το καθημερινό του δρομολόγιο είδε να ξεκολλάει η μπαγκαζιέρα από ένα μηχανάκι που κινούνταν ακριβώς μπροστά του και να πέφτει στην άσφαλτο. 


Κλείσιμο
Ο μοτοσικλετιστής δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και συνέχισε την πορεία του, πριν προλάβει να τον σταματήσει. Ο οδηγός μάζεψε τη μπαγκαζιέρα από το δρόμο και, όταν την άνοιξε, διαπίστωσε ότι περιείχε ένα μικρό «θησαυρό» από μετρητά ύψους 7.500 ευρώ! 


Αμέσως την πήγε στην Αστυνομία, όπου έφτασε λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης της. Οπως αποδείχθηκε, η εντιμότητα του οδηγού έσωσε πολύ κόσμο, αφού τα χρήματα προορίζονταν για την μισθοδοσία των υπαλλήλων του δικαιούχου, στο κατάστημα που διατηρεί! Μάλιστα, ο τίμιος μεροκαματιάρης δεν δέχτηκε να λάβει ούτε τα νόμιμα εύρετρα ύψους 10% του ποσού, παρά την επιμονή του καταστηματάρχη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης