Δείτε φωτογραφίες: Βανδάλισαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Δείτε φωτογραφίες: Βανδάλισαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης

Έσπασαν τη μαρμάρινη τριγωνική επιτύμβια στήλη στο Ηρώδειο, ενώ σημάδεψαν με συνθήματα και μπογιές και τον ιερό βράχο της Πνύκας

Δείτε φωτογραφίες: Βανδάλισαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης
Τελειωμό δεν έχουν οι βεβηλώσεις και οι βανδαλισμοί. Από τη μανία των ανεγκέφαλων δεν ξέφυγε ούτε ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης.
 
Άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Τρίτης έσπασαν τη μαρμάρινη τριγωνική επιτύμβια στήλη που ήταν προσκολλημένη σε μαρμάρινη τετράγωνη βάση, χρονολογίας του 1926,  στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και συγκεκριμένα στο αρχαίο θέατρο του Ηρώδειου.

Παρόλο που ο χώρος φυλάγεται 24ωρες το 24ωρο οι φύλακες και η αστυνομία δεν αντιλήφθηκαν του δράστες, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής.  


Κλείσιμο

Παράλληλα βέβηλοι σημάδεψαν με συνθήματα και μπογιές και τον ιερό βράχο της Πνύκας, όπου κατά την αρχαιότητα μαζεύονταν οι Αθηναίοι για να συζητήσουν τα θέματα της πόλης τους αλλά και τον χώρο που κήρυξε τον χριστιανισμό ο Απόστολος Παύλος. 



Και σαν να μην έφτανε αυτό, η περιοχή έχει μετατραπεί σε «μίνι χωματερή»  αφού ορισμένοι πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν αντί να χρησιμοποιούν τους κάδους απορριμμάτων. 

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε το protothema.gr στο μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας, που προκαλούν θλίψη και οργή. 




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης