Άρωμα... γυναίκας στην άγρια συμμορία των ληστών του Διστόμου

Άρωμα... γυναίκας στην άγρια συμμορία των ληστών του Διστόμου

Επόπτευε με περούκα όλες τις ληστείες των κακοποιών του Διστόμου 

Άρωμα... γυναίκας στην άγρια συμμορία των ληστών του Διστόμου
Δεύτερο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου αποκαλύφθηκε την Τρίτη στον Βόλο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη μιας γυναίκας η οποία φαίνεται να αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των ληστών του κοινού Ποινικού Δικαίου και αυτών του αντάρτικου πόλης με ορμητήριο τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η «λοχαγός» της άγριας συμμορίας που δεν ήταν η Πόλα Ρούπα και είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί εμφανιζόταν στο δεύτερο κρησφύγετο που βρέθηκε χθες στα Άνω Λεχώνια Βόλου. 

Όπως αναφέρεται η συγκεκριμένη γυναίκα για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της πριν από περίπου τρία χρόνια ως... τσιλιαδόρος στο πλευρό του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του στη ληστεία σε τράπεζα στα Μέθανα Τροιζηνίας. Φαίνεται μάλιστα πως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν στα χέρια τους φωτογραφία της, καθώς την έχει καταγράψει η κάμερα παρακολούθησης του υποκαταστήματος της τράπεζας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα είναι γύρω στα 35-40 με καστανόξανθο μαλλί, κουρεμένο καρέ (πιθανότατα περούκα) και φοράει μεγάλα γυαλιά ηλίου με χρυσό σκελετό και καφέ φακούς. Με την ίδια εμφάνιση φαίνεται ότι... επόπτευε και τα τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φαρκαδόνα και Αμπελώνα Λάρισας, τα οποία λήστεψαν πιο μετά ο Σπύρος Δραβίλας και οι συνεργοί του. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης