ΔΕΠΑ: Συνάντηση εκπροσώπων με τον Π. Τατούλη

ΔΕΠΑ: Συνάντηση εκπροσώπων με τον Π. Τατούλη

Ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του σχεδιασμού για την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου East Med των κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου από την Πελοπόννησο

 

ΔΕΠΑ: Συνάντηση εκπροσώπων με τον Π. Τατούλη
Εκπρόσωποι της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε. επισκέφθηκαν σήμερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, όπου, αφού του παρουσίασαν την εξέλιξη του σχεδιασμού και των αποφάσεων, για την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου East Med των κοιτασμάτων της ανατολικής Μεσογείου από την Πελοπόννησο, ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του μακρόπνοου αυτού σχεδίου.
 
Επίσης, συζήτησαν και για τη δημιουργία δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε πόλεις της Πελοποννήσου, αξιοποιώντας ταυτόχρονα την υφιστάμενη παροχή φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη.
 
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού τόνισε τα γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου στο νοτιοανατολικό χερσαίο άκρο της Ευρώπης και στο μέσο της Μεσογείου, σημείωσε ότι η εξέλιξη αυτή θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Περιφέρειας, με την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, ενώ συνάμα θα βελτιώσει τη διεθνή της θέση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης