Στη φυλακή οι δυο κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο Δίστομο

Στη φυλακή οι δυο κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο Δίστομο

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για οκτώ συνολικά ληστείες στην περιφέρεια από το 2011 και μετά, καθώς και για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Στη φυλακή οι δυο κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο Δίστομο
Προφυλακίστηκαν αμέσως μετά τις τυπικές απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή οι δυο κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο Δίστομο. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο έδωσαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών τυπική απολογία και αμέσως μετά - με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα - οδηγφήθηκαν στις φυλακές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν επί του κατηγορητηρίου όταν λάβουν γνώση του συνόλου της δικογραφίας. 


Κλείσιμο


Εδικότερα, πρόκειται για τους Γρηγόρη Τσιρώνη και Σπύρο Χριστοδούλου, που κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα σχετικά με την υποθεση του Βόλου.



Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για οκτώ συνολικά ληστείες στην περιφέρεια από το 2011 και μετά καθώς και για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους στην Νέα Αγχίαλο Βόλου. 

Σε δήλωσή του ο συνήγορος του Τσιρώνη, Κώστας Παπαδάκης δηλώσε πως «ο εντολέας του επέλεξε εννιά χρόνια το δρόμο της φυγοδικίας καθώς ηταν στοχοποιημένος για την αντιεξουσιαστική του δράση και ηταν βέβαιη η φυλάκισή του. Γι' αυτό επέλεξε τότε το δρόμο της ελευθερίας». 



Την ώρα της αποχώρησης υπήρξε μικρένταση μεταξύ αστυνομικών και νεαρών συγκεντρωμένων. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν να μεταχθούν στις φυλακές Κορυδαλλού για ένα μήνα, ώστε να πάρουν ολόκληρη τη δικογραφία, αλλά το αίτημά τους δεν εγινε δεκτό. 

Ο Τσιρώνης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων και ο Χριστοδούλου στις φυλακές Αλλικαρνασσού.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης