Αμετανόητος λαθρέμπορος συνελήφθη ξανά στην Ξάνθη

Αμετανόητος λαθρέμπορος συνελήφθη ξανά στην Ξάνθη

Οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν για μια ακόμη φορά να διαθέτει προς πώληση καπνικά είδη για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και τον συνέλαβαν ξανά.

Αμετανόητος λαθρέμπορος συνελήφθη ξανά στην Ξάνθη
Τουλάχιστον δυο φορές είχε συλληφθεί μέσα στο 2015 ένας 67χρονος που διακινούσε λαθραία προϊόντα καπνού στην Ξάνθη, αλλά δεν… ίδρωσε το αυτί του από τα αλλεπάλληλα «ραντεβού» του με τη δικαιοσύνη με την οποία θα συναντηθεί και πάλι!

Οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν για μια ακόμη φορά να διαθέτει προς πώληση καπνικά είδη για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και τον συνέλαβαν ξανά. Στην κατοχή του 67χρονου, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, κατασχέθηκαν 246 πακέτα τσιγάρων και έξι νάιλον συσκευασίες καπνού που εστάλησαν στο Τελωνείο Ξάνθης.

Ελέγχους για ναρκωτικά έκαναν στη Λάρισα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 42χρονος. Δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν, ανακάλυψαν όμως 18 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ένσημη φορολογική ταινία. Ο οδηγός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης