Κεφαλονιά: 18χρονος αποπειράθηκε να δολοφονήσει 56χρονο

Κεφαλονιά: 18χρονος αποπειράθηκε να δολοφονήσει 56χρονο

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 56χρονος, ενώ ο 18χρονος συνελήφθη 

Κεφαλονιά: 18χρονος αποπειράθηκε να δολοφονήσει 56χρονο
Το «νταηλίκι» στοίχισε ακριβά σε ένα νεαρό κάτοικο Κεφαλονιάς, που αντιμετωπίζει βαριά κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 56χρονου τον οποίο χτύπησε στο κεφάλι με έναν μεταλλικό αντικείμενο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα!

Δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και, όταν συναντήθηκαν στο Αργοστόλι, ξέσπασε μεταξύ τους έντονος διαπληκτισμός. Όμως, ο θερμόαιμος 18χρονος άρπαξε τον βαρύ κόφτη μετάλλων και χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα. Αμέσως μετά, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, ο 18χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απόπειρας, προσήχθη για ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός χτύπησε τον 56χρονο, ο οποίος ήδη είχε διακομιστεί κατεπειγόντως σε νοσοκομείο της Αττικής. Στη συνέχεια, υπέδειξε ένα σημείο στο λιμάνι του Αργοστολίου όπου είχε πετάξει το όπλο του εγκλήματος, το οποίο εντοπίστηκε από δύτη στην θάλασσα και ανασύρθηκε.

Κλείσιμο
Το θύμα δεν ήταν το μόνο που βρέθηκε αντιμέτωπο με το νεαρό «νταή», ο οποίος είχε… χόμπι τους ξυλοδαρμούς και στο σπίτι του κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διέταξε να κρατηθεί ως την απολογία του στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης