Κιλκίς: Χασισόδεντρα σε κήπους, κτήματα και μπαλκόνια

Κιλκίς: Χασισόδεντρα σε κήπους, κτήματα και μπαλκόνια

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην κατοικία του, βρήκαν τα συνολικά 32 δενδρύλλια 

Κιλκίς: Χασισόδεντρα σε κήπους, κτήματα και μπαλκόνια
Αρκετά μεγάλη ήταν η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό του Κιλκίς ένας 48χρονος, πιστεύοντας ότι την κάλυπτε επαρκώς ο «τυφλός» τοίχος του διπλανού σπιτιού. Όμως, κάποιοι την είδαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στην κατοικία του, βρήκαν τα συνολικά 32 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,20 εκατοστών ως ενός μέτρου, αλλά και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων και μία με μικροποσότητα κατεργασμένης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

«Όργωσε» το κτήμα ενός 66χρονου σε αγροτική περιοχή της Κομοτηνής ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά τελικά εντόπισε την χασισφυτεία που καλλιεργούσε με 15 δενδρύλλια ύψους από 0,15 εκατοστών ως 1,6 μέτρου. Στο σπίτι του καλλιεργητή οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,6 γραμμαρίων και ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο 66χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Κλείσιμο
Στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πρέβεζα καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 10 εκατοστών, ένας 40χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης