Μοίραζε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου

Μοίραζε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου

Σε έρευνα που έγινε αμέσως μετά στο σπίτι του, κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.000 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις της κοκαΐνης

Μοίραζε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου
Ολόκληρη επιχείρηση έστησαν οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών για να συλλάβουν με την πραμάτεια του ένα νεαρό Αλβανό για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι «έσπρωχνε» σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις του 27χρονου αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι είχε βγει για… διανομή με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και τον εγκλώβισαν με συντονισμένες κινήσεις. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 30,8 γραμμαρίων και ο νεαρός βρέθηκε με χειροπέδες. 

Σε έρευνα που έγινε αμέσως μετά στο σπίτι του, κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.000 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης