Ζευγάρι με ποδήλατα άρπαξε τη σύνταξη ηλικιωμένης

Ζευγάρι με ποδήλατα άρπαξε τη σύνταξη ηλικιωμένης

Παρά τις φωνές της απελπισμένης γυναίκας κανένας δεν μπόρεσε να σταματήσει το ζευγάρι των τσαντάκηδων

Ζευγάρι με ποδήλατα άρπαξε τη σύνταξη ηλικιωμένης
«Καραούλι» κοντά στο ΑΤΜ μιας τράπεζας στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα είχε στήσει ένα ζευγάρι ποδηλάτες και περίμεναν να εμφανιστεί κάποιο ευάλωτο υποψήφιο θύμα που θα έκανε ανάληψη! Και το βρήκαν, στο πρόσωπο μιας ανυποψίαστης ηλικιωμένης.

Μόλις η άτυχη γυναίκα έβαλε στο πορτοφόλι της τα χρήματα της σύνταξής της που είχε κάνει ανάληψη και το έβαλε στην τσάντα της, ο άγνωστος άνδρας και η γυναίκα συνεργός τους πέρασαν με ταχύτητα δίπλα της και της την άρπαξαν μέσα από τα χέρια! Παρά τις φωνές της απελπισμένης ηλικιωμένης, ούτε οι περαστικοί πρόλαβαν να επέμβουν, ούτε οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν γρήγορα κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι των τσαντάκηδων.

*** Αντίθετα, δεν κατάφερε να ξεφύγει ένας 18χρονος πεζός που πλησίασε από πίσω έναν 25χρονο στον Βόλο, τον χτύπησε και προσπάθησε να αρπάξει το κινητό του και όσα χρήματα είχε πάνω του. Το θύμα αντιστάθηκε και ο νεαρός δράστης το έβαλε στα πόδια, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης