Διέρρηξε το σπίτι της… μητέρας του και την ξάφρισε!

Διέρρηξε το σπίτι της… μητέρας του και την ξάφρισε!

Αρπαξε από τα δωμάτια κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 300 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί

Διέρρηξε το σπίτι της… μητέρας του και την ξάφρισε!
Την ίδια του τη μητέρα έκλεψε ένας 43χρονος στο Βόλο και μάλιστα σκηνοθέτησε την κλοπή ώστε να φανεί ότι οι δράστες ήταν τυχαίοι διαρρήκτες! Όμως, αποκαλύφθηκε ότι την είχε διαπράξει ο ίδιος και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο δράστης έσπασε την πόρτα του σπιτιού της ηλικιωμένης γυναίκας την ώρα που εκείνη απουσίαζε, άρπαξε από τα δωμάτια κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 300 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κλήθηκε να δώσει κατάθεση και έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να ομολογήσει και τα κλοπιμαία να βρεθούν στην κατοχή του. 

*** Δυο κλοπές που είχαν γίνει σε διάστημα τριών μηνών εξιχνιάστηκαν και σε βάρος του 32χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Στις 13 Φεβρουαρίου, ο κατηγορούμενος είχε αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα από το εσωτερικό ενός διαμερίσματος στην πόλη της Ρόδου και στις 9 Μαΐου είχε κλέψει ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα κινητό από ένα κατάστημα στην Ιαλυσό. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
*** Σαν… αστραπή έδρασε ένας 21χρονος τσιγγάνος που σταμάτησε έξω από ένα περίπτερο στο Λούρο της Πρέβεζας με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν δύο συνεργοί του. Μπροστά στα μάτια της 50χρονης ιδιοκτήτριας, άρπαξε 600 ευρώ, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Ο δράστης κλοπής αναγνωρίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης