Στη φυλακή ο 21χρονος Ρομά μετά την απολογία του στον ανακριτή

Στη φυλακή ο 21χρονος Ρομά μετά την απολογία του στον ανακριτή

Προπηλακίστηκε από συγγενείς του θύματος που από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων

Στη φυλακή ο 21χρονος Ρομά μετά την απολογία του στον ανακριτή
Στις φυλακές οδηγήθηκε αμέσως μετά την απολογία του στον 11ο τακτικό ανακριτή ο 21χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δυο άλλους Ρομά τραυματίζοντας τον έναν θανάσιμα και το δεύτερο σοβαρά. Ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια νωρίς το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί και κατά την έξοδό του στο ανακριτικό γραφείο αποδοκιμάστηκε από φίλους και συγγενείς του θύματος που από νωρίς το πρωί βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.


Ειδικότερα, κατά την έξοδο του κατηγορούμενου από το κτίριο, προκλήθηκε ένταση καθώς οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν σε βάρος του αποκαλώντας τον δολοφόνο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, αφού για ακόμη μία φορά ο κόσμος προσπαθούσε να τον εντοπίσει.
Κλείσιμο

Όσο για το δεύτερο κατηγορούμενο στην υπόθεση και συνοδηγό στο αυτοκίνητο, ο οποίος επίσης απολογήθηκε σήμερα, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.


Σε δηλώσεις της, η συνήγορος πολιτικής αγωγής, Γιάννα Παναγοπούλου, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για ένα τροχαίο ατύχημα, «έναν ελιγμό» που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός ατόμου. «Σήμερα δικαιώνεται η πολιτική αγωγή ότι η υπόθεση αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση» επεσήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια για την ίδια υπόθεση είχαν προκληθεί και τη Δευτέρα, όταν ο κατηγορούμενος προσήχθη για πρώτη φορά στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα, συγκεντρωμένοι Ρομά επιχείρησαν να τον λιντσάρουν με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης