Νυμφαία: Έφερναν λαθραία βενζίνη και φυτοφάρμακα Βουλγαρίας!

Νυμφαία: Έφερναν λαθραία βενζίνη και φυτοφάρμακα Βουλγαρίας!

Έλληνες οι δράστες που εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής που έκαναν ελέγχους στο Συνοριακό Σημείο 

Νυμφαία: Έφερναν λαθραία βενζίνη και φυτοφάρμακα Βουλγαρίας!
Δυο περιστατικά εισαγωγής λαθραίων προϊόντων από τη Βουλγαρία με Έλληνες δράστες, αντιμετώπισαν μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής που έκαναν ελέγχους στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας!

Στην πρώτη περίπτωση, έκαναν έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που πέρασε τα σύνορα προερχόμενο από την γειτονική χώρα με οδηγό έναν 74χρονο και συνεπιβάτη έναν 62χρονο και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του υπήρχαν τρία πλαστικά δοχεία με συνολικά περίπου 60 λίτρα βενζίνης, τα οποία δεν δήλωσαν στο Τελωνείο για να μην πληρώσουν τους αναλογούντες φόρους και δασμούς! 

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 51χρονος οδηγός επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, στο οποίο διαπιστώθηκε πως έκρυβε τέσσερα πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό. Και αυτά κατασχέθηκαν, όπως και τα δοχεία με την βενζίνη και οι τρεις Έλληνες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης