Καβάλα: Ανήλικη «άνοιγε» σπίτια και έκλεβε ηλικιωμένους

Καβάλα: Ανήλικη «άνοιγε» σπίτια και έκλεβε ηλικιωμένους

Η ανήλικη είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός 86χρονου μαζί με συνεργό της και τον είχαν κρατήσει απασχολημένο, για να του κλέψουν 1.900 ευρώ και ένα βιβλιάριο καταθέσεων

Καβάλα: Ανήλικη «άνοιγε» σπίτια και έκλεβε ηλικιωμένους
Από τον περασμένο Μάρτιο προσπαθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εξιχνιάσουν δυο κλοπές που είχαν γίνει σε σπίτια στην πόλη της Καβάλας και τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν ότι είχαν «άρωμα» γυναίκας και μάλιστα… ανήλικης!

Πρόκειται για μια 16χρονη Ελληνίδα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η ανήλικη είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός 86χρονου μαζί με μία άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργό της στις 5 Μαρτίου και τον είχαν κρατήσει απασχολημένο, ώσπου κατάφεραν να του κλέψουν τις οικονομίες του ύψους 1.900 ευρώ και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.

Στις 30 Μαρτίου, μόνη της αυτή τη φορά, η 16χρονη διέρρηξε ένα άλλο σπίτι και άρπαξε 150 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι και ένα ζευγάρι… παπούτσια! Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων της, σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για κλοπές η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης