Σε 48ωρη απεργία στις 31 Μαΐου οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία

Σε 48ωρη απεργία στις 31 Μαΐου οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία

Με εξώδικη δήλωση-γνωστοποίηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητά την κήρυξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς

Σε 48ωρη απεργία στις 31 Μαΐου οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Αεροπορία
Σε σαρανταοκτάωρη προειδοποιητική απεργία από την Κυριακή 31 Μαΐου έως τη Δευτέρα 1 Ιουνίου (ανήμερα του Αγίου Πνεύματος), προχωρά η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καταγγέλλοντας «απαξίωση της ΥΠΑ απ' όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα, σε όλους τους τομείς, αεροναυτιλία και αεροδρόμια».

Με εξώδικη δήλωση-γνωστοποίηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους υπουργούς Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας Γ. Σταθάκη, Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη και τη διοίκηση της ΥΠΑ η ΟΣΥΠΑ ζητά την κήρυξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς, όπως τονίζει, η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των αερομεταφορών τίθεται σε κίνδυνο ελλείψει χρηματοδότησης, λόγω υποστελέχωσης και οφειλών των δεδουλευμένων αμοιβών.

Για τους λόγους αυτούς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 48ωρη προειδοποιητική απεργία από ώρα 00.01 τοπική της Κυριακής 31/5/15 έως 00.00 τοπική της Δευτέρας 1/6/15.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης