Οι βιαστές έγιναν… «κυνηγοί» μετάλλων!

Οι βιαστές έγιναν… «κυνηγοί» μετάλλων!

Επεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας που εξιχνίασαν την λεηλασία πάνω από μισού τόνου σιδερικών από ένα αγρόκτημα σε χωριό 

Οι βιαστές έγιναν… «κυνηγοί» μετάλλων!
Καταδίκες για το... μισό ποινικό κώδικα είχαν στην πλάτη τους με πιο σοβαρή αυτή του βιασμού! Όμως, αποφάσισαν να αλλάξουν... ρεπερτόριο. Ο ένας έγινε «κυνηγός» μετάλλων τα οποία έκλεβε και πωλούσε στον άλλον, που διαθέτει μάντρα ανακύκλωσης!

Και αυτή τη φορά, όμως, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας που εξιχνίασαν την λεηλασία πάνω από μισού τόνου σιδερικών από ένα αγρόκτημα σε χωριό της Αλεξανδρούπολης.

Την κλοπή έκανε την περασμένη Δευτέρα ο 33χρονος που είναι σεσημασμένος για ληστεία, βιασμό, κλοπές και ζωοκτονία. Ο δράστης «σήκωσε» παλιά αντικείμενα βάρους 600 κιλών και τα διέθεσε στον 39χρονο, που και αυτός έχει ποινικό παρελθόν με καταδίκες για βιασμό, ληστεία, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος!

Κλείσιμο
Στην επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων τα βρήκαν οι αστυνομικοί και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος. Οι δυο παλιοί συνεργάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι ο ένας για κλοπή και ο άλλος για κλεπταποδοχή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης