Η ιστορία της γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο την πεθερά της

Η ιστορία της γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο την πεθερά της

«Δυο χρόνια μετά το θάνατο της πεθεράς της αδερφής μου, κατηγορούν την αδερφή μου. Τώρα το θυμήθηκαν;» λέει στο protothema.gr ο ένας εκ των δυο αδερφών της κατηγορούμενης

Η ιστορία της γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο την πεθερά της
Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη δημοτική κοινότητα Θερμησίας Αργολίδος η είδηση της σύλληψης της 42χρονης Χ.Μ. η οποία κατηγορείται ότι προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στην πεθερά της τον Ιούνιο του 2013. Η σύλληψή της έγινε από τους αστυνομικούς της διεύθυνσης Κρανιδίου καθώς εις βάρος της 42χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικείου Τρίπολης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η γυναίκα πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου.

«Θα λάμψει η αλήθεια στα δικαστήρια. Προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι δυο χρόνια μετά το θάνατο της πεθεράς της αδερφής μου, κατηγορούν την αδερφή μου. Τώρα το θυμήθηκαν;» λέει στο protothema.gr ο ένας εκ των δυο αδερφών της κατηγορούμενης.
Κλείσιμο

Η 42χρονη κατηγορούμενη που προέρχεται από μία αγροτική οικογένεια, ολοκλήρωσε τις σχολικές της σπουδές στην περιοχή Θερμησίας απ' όπου κατάγεται και σε ηλικία περίπου 20 ετών αποφασίστηκε από την οικογένειά της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η γνωριμία με τον άντρα της έγινε έπειτα από προξενιό στην Τρίπολη. Εκεί ζούσαν και κάποιοι συγγενείς της 42χρονης, ανάμεσά τους και μια θεία η οποία ξεκίνησε το προξενιό. Η νεαρή τότε κοπέλα βρέθηκε σχετικά σύντομα στην Τρίπολη, με διπλή ιδιότητα: σύζυγος και μάνα.

Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην οικογένεια και το δεύτερο παιδί τους. Βασικό μέλημά της ήταν το νοικοκυριό της και η ανατροφή των δυο της παιδιών. Στην πορεία αποφάσισαν μαζί με το σύζυγό της να αποκτήσουν ένα περίπτερο το οποίο διατηρούσαν για αρκετά χρόνια στην πλατεία Αρεως στην Τρίπολη.



Πηγή:Arcadia Portal

Ενδοοικογενειακά προβλήματα δεν υπήρχαν, τουλάχιστον έτσι έλεγε η ίδια τα πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου της. Ωστόσο, οι κακές σχέσεις με τους πλησιέστερους συγγενείς του συζύγου της, δεν φαίνεται να εξομαλύνθηκαν ποτέ.

Ισως αυτή να ήταν η αιτία που αρκετό καιρό πριν το θάνατο της πεθεράς της, τα προβλήματα στο σπίτι διογκώθηκαν.

Οπως είχε εκμυστηρευτεί η ίδια στο συγγενικό της περιβάλλον κατά το παρελθόν, πολλές φορές υπήρχαν εκρήξεις θυμού από την πλευρά του συζύγου της προς εκείνη. Αυτό τουλάχιστον έλεγε και σε γνωστούς της, τα δυο τελευταία χρόνια που ζούσε στο πατρικό της σπίτι.

Στα τέλη Ιουνίου του 2013 η 94χρονη πεθερά της 42χρονης κατηγορούμενης, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της στο νοσοκομείο Τριπόλεως χτυπημένη και σε κακή κατάσταση και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια η 94χρονη μεταφέρθηκε στο σπίτι της όπου την επομένη κατέληξε. Λόγω του αιφνιδίου θανάτου της, διατάχθηκε προανακριτική εξέταση ενώ από τις ομολογίες συγγενών της 94χρονης, προέκυψαν ενοχοποιητικές κατηγορίες εις βάρος της νύφης.

Τα στοιχεία όμως που συγκέντρωσε η αστυνομία δεν ήταν αρκετά για τη σύλληψη της. Η 42χρονη γυναίκα μην μπορώντας να ζήσει σε ένα εχθρικό για εκείνη περιβάλλον, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συζυγική της εστία και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Εκεί βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού ενώ είχε αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη φροντίδα της ανάπηρης μητέρας της, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τα τελευταία δυο χρόνια οι προσπάθειες που έκανε προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα με την οικογένεια της, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει κάθε επικοινωνία με τα δυο της παιδιά, μια πράξη που θεωρεί ότι οφείλεται στην έλλειψη καλής επικοινωνίας με το σύζυγό της. Σήμερα η 42χρονη οδηγείται στον ανακριτή Τρίπολης προκειμένου να απολογηθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης