Πρέβεζα: Καυγάδισαν και τον παρέσυραν με αυτοκίνητο!

Πρέβεζα: Καυγάδισαν και τον παρέσυραν με αυτοκίνητο!

Μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά εξύβρισαν και απείλησαν έναν 46χρονο και στην συνέχεια τον παρέσυραν με το αυτοκίνητο - Το θύμα εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος τραυματισμένο στο αριστερό πόδι και χέρι - Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή

Πρέβεζα: Καυγάδισαν και τον παρέσυραν με αυτοκίνητο!
Ένα περιστατικό παρόμοιο με αυτό που προκάλεσε τη βεντέτα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής σήμανε συναγερμό στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας, όπου τρεις άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα με έναν 46χρονο και έπεσαν πάνω του με το αυτοκίνητό τους τραυματίζοντάς τον!

Μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, καθώς ήταν μεσημέρι, οι τρεις δράστες αρχικά εξύβρισαν και απείλησαν τον 46χρονο και στην συνέχεια τον παρέσυραν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Το θύμα εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος τραυματισμένο στο αριστερό πόδι και χέρι, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας, ταυτοποιήθηκαν δυο από τους δράστες ηλικίας 32 και 24 χρόνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και εξύβριση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης