Άρτα: «Γάζωσε» το σπίτι του γείτονα με καραμπίνα

Άρτα: «Γάζωσε» το σπίτι του γείτονα με καραμπίνα

Μετά από έντονο διαπληκτισμό, με ύβρεις και απειλές, έβγαλε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε προς το σπίτι του γείτονά του σπάζοντας τζάμια και προκαλώντας φθορές

Άρτα: «Γάζωσε» το σπίτι του γείτονα με καραμπίνα
Μεταμεσονύκτιες μπαλωθιές αναστάτωσαν την περιοχή Φιλοθέη της Άρτας και προκάλεσαν τρόμο σε μια οικογένεια, το σπίτι της οποίας έγινε στόχος πυροβολισμών από έναν γείτονα που είχε προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη.

Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα της επίθεσης είναι 46 χρόνων. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό κατά τον οποίο ο πρώτος αρχικά επιτέθηκε στον δεύτερο φραστικά με ύβρεις και απειλές, στη συνέχεια έβγαλε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε με αυτό προς το σπίτι του σπάζοντας τζάμια και προκαλώντας φθορές!

Το θύμα κατήγγειλε τον γείτονά του στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 46χρονο δράστη. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα αεροβόλο τυφέκιο το οποίο κατασχέθηκε. Ο πιστολέρο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή και εξύβριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης