Αγγλίδα συνελήφθη με όπλο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Αγγλίδα συνελήφθη με όπλο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν έλεγχο των αποσκευών στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας, «πάγωσαν» όταν διαπίστωσαν ότι η τουρίστρια μετέφερε ένα περίστροφο στις αποσκευές της

Αγγλίδα συνελήφθη με όπλο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης
Φαίνεται πως δεν είχε ακούσει κάτι για την αυστηρότητα των ελέγχων στα αεροδρόμια λόγω της διεθνούς τρομοκρατίας μία 42χρονη Βρετανίδα, η οποία επιχείρησε να μπει… οπλισμένη στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν έλεγχο των αποσκευών στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας, «πάγωσαν» όταν διαπίστωσαν ότι η τουρίστρια μετέφερε ένα περίστροφο στις αποσκευές της. Αμέσως της φόρεσαν χειροπέδες και, μετά το τέλος της προανάκρισης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου που της άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Η 42χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει το όπλο στη Σαντορίνη ως τουριστικό ενθύμιο. Το περίστροφο εξετάστηκε και αποδείχθηκε πως ήταν replica, ενώ και τα έξι φυσίγγια που είχε μέσα ήταν μεταλλικά ομοιώματα! Ωστόσο, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης