«Τα γυρίζει» τώρα ο άνθρωπος που «έδωσε» τον παιδοκτόνο: Δεν είπα ότι ο Σάββας σκότωσε την Άννυ

«Τα γυρίζει» τώρα ο άνθρωπος που «έδωσε» τον παιδοκτόνο: Δεν είπα ότι ο Σάββας σκότωσε την Άννυ

Εχει κληθεί στις 2 Ιουνίου στην Ελλάδα για να καταθέσει

«Τα γυρίζει» τώρα ο άνθρωπος που «έδωσε» τον παιδοκτόνο: Δεν είπα ότι ο Σάββας σκότωσε την Άννυ
«Δεν είπα εγώ ότι ο Σάββας σκότωσε την Άννυ, η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της, δε θέλω να πω κάτι άλλο παραπάνω». Είναι τα λόγια του κολλητού φίλου του παιδοκτόνου που παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κέρκυρας κατηγορούμενος για το φρικτό τέλος της κόρης του, της μικρής Άννυ.

Και ενώ το θρίλερ της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο συνεχίζεται, η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί από την επόμενη εβδομάδα με νέες αποκαλύψεις όπως σημειώνεται από το περιβάλλον των δικηγόρων που ασχολούνται με την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Ο νεαρός Νικολάι ήταν εκείνος, ο οποίος «έδωσε» στους αστυνομικούς στη Βουλγαρία τον κολλητό του φίλο, υποδεικνύοντας σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνον ως τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της ίδιας του της κόρης. Ο Νικολάι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν εξαφανισμένος και κανείς δεν μπορούσε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Οπως όλα δείχνουν είναι το πρόσωπο-«κλειδί» της υπόθεσης καθώς γνωρίζει όσο κανείς τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος του βιβλίου της ζωής της μικρής Άννυ.

Κλείσιμο
Σε επικοινωνία που είχε αποκλειστικά το protothema.gr πριν λίγο, ο Νικολάι αρνήθηκε να πει κάτι παραπάνω για την υπόθεση, ενώ φαίνεται να παίρνει πίσω όλα όσα αρχικά φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς της Βουλγαρίας ότι δηλαδή ο φίλος του Σάββας ήταν εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή της μικρής Άννυ. Να σημειωθεί ότι ο Νικολάι έχει κληθεί στην Ελλάδα για κατάθεση στις 2 Ιουνίου, ενώ ο δικηγόρος της μητέρας έχει ζητήσει κατά πρόσωπο αντιπαράσταση με την πελάτισσά του.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης