Τέσσερις τραυμάτισαν νεαρό στο μάτι και έχασε την όρασή του

Τέσσερις τραυμάτισαν νεαρό στο μάτι και έχασε την όρασή του

Ο άτυχος νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι του

Τέσσερις τραυμάτισαν νεαρό στο μάτι και έχασε την όρασή του
Δύο εβδομάδες μετά τον βαρύ τραυματισμό ενός 28χρονου που του στοίχισε την όρασή του από το ένα μάτι, κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε μπαρ του Ρεθύμνου, η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων νεαρών οι οποίοι συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι νεαροί θαμώνες ηλικίας 27, 23, 19 και 24 χρόνων συμμετείχαν στον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρέες θαμώνων, οι οποίες άρχισαν να πετούν ποτήρια η μία στην άλλη! Ένα από αυτά, χτύπησε στο μάτι τον 28χρονο που διασκέδαζε μαζί με φίλους του και δεν συμμετείχε στον καυγά. Ο άτυχος νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι του.

Την Δευτέρα, λίγες ώρες αφ’ ότου οι γονείς του ζήτησαν την παρέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλοντας ολιγωρία στην έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι η δικογραφία με κατηγορίες για συμπλοκή και βαριές σωματικές βλάβες σε βάρος των τεσσάρων νεαρών διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή και άλλων στο περιστατικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης