Προκοπάκης: Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ υπέστη bullying στη Βουλή

Προκοπάκης: Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ υπέστη bullying στη Βουλή

Υπέστησαν την καισαρική αντίληση της Προέδρου, γράφει ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ - «Από τη διοίκηση μόνον ο Λάμπης Ταγματάρχης μπορεί να προσφέρει» - «Οι υπόλοιποι είνα απλώς έρμα για τη βάρκα»

Προκοπάκης: Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ υπέστη bullying στη Βουλή
Καυστικότατος για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ήταν σε σχόλιό του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης, ο οποίος έγραψε ότι «οι επιλεγέντες υπέστησαν bullying».

«Η επιλεγείσα διοίκηση, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλάνο της (σε αδρές γραμμές, όχι λεπτομέρειες) το οποίο κατά τεκμήριο έχει την έγκριση του υπουργού. Μπορούσε δηλαδή, η διαδικασία να έχει και παιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα. Για τους βουλευτές της επιτροπής και για τους πολίτες. Αντ' αυτού οι επιλεγέντες υπέστησαν bullying και εξευτελίστηκαν - και όχι μόνο το δέχτηκαν, αλλά νομιμοποίησαν από πάνω την καισαρική αντίληψη της προέδρου της Βουλής. Οι επιλογές του υπουργού ήταν στο τραπέζι, τη χλαπάτσα την έφαγαν οι υποτιθέμενοι επαγγελματίες» έγραψε ο κ. Προκοπάκης, ο οποίος εκφράζεται θετικά μόνο για το πρόσωπο του Λάμπη Ταγματάρχη χαρακτηρίζοντας τις υπόλοιπες επιλογές «έρμα για τη βάρκα».

Σημειώνει ωστόσο ότι «οι συνθήκες και οι περιορισμοί υπό τους οποίους καλείται να διοικήσει δεν έχουν τίποτε ευοίωνο. Έχει βγάλει ένα εισιτήριο πρώτης θέσης στον Τιτανικό».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης