Θρήνος στο Βόλο για την 7χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από άμαξα

Θρήνος στο Βόλο για την 7χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από άμαξα

Για άγνωστους λόγους, το άλογο τρόμαξε από κάτι που ενδεχομένως δεν έγινε άμεσα αντιληπτό από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρχικά την πτώση του και στη συνέχεια, εκείνης της κόρης του

Θρήνος στο Βόλο για την 7χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από άμαξα
Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η κηδεία της 7χρονης Ζωής από το χωριό Αγριά Βόλου η οποία έχασε τη ζωή της την Κυριακή το μεσημέρι, όταν έπεσε από την άμαξα που έσερνε το άλογο του πατέρα της.

Για άγνωστους λόγους, το άλογο τρόμαξε από κάτι που ενδεχομένως δεν έγινε άμεσα αντιληπτό από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρχικά την πτώση του και στη συνέχεια, εκείνης της κόρης του.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το μεσημέρι της Κυριακής, έσπασε το ένα του πόδι και τα πλευρά του, ενώ η κόρη του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Κλείσιμο
Ο πατέρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του χαμού του παιδιού του, παρακολουθείται από ψυχολόγο του νοσοκομείου, ενώ λόγω χειρουργείου δεν πήγε στην κηδεία της κόρης του.

Η μητέρα της άτυχης Ζωής, που έχασε τις αισθήσεις της μόλις ενημερώθηκε για το θάνατο της κόρης της, βρέθηκε στις τέσσερις το απόγευμα στον Ιερό Ναό των δώδεκα Αποστόλων του χωριού Αγριά για να πει το τελευταίο «αντίο» στο μοναχοπαίδι της. Εκτός από τους συγγενείς, σύσσωμη η δημοτική κοινότητα βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας, η οποία από την Κυριακή το μεσημέρι είναι σε κατάσταση αλλοφροσύνης.



Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, «η 7χρονη Ζωή, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Κάτω Λεχώνια σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο».

Η πτώση της 7χρονης έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του πατέρα της, ο οποίος βλέποντας το περιστατικό να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του, έβαλε τις φωνές για να τον ακούσουν κάτοικοι της περιοχής. Ταυτόχρονα, σύρθηκε προς το σημείο που βρισκόταν η κόρη του η οποία δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ξεψύχησε στην αγκαλιά του. 
 
Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη όταν ο πατέρας μαζί με την κόρη του επέστρεφαν από βόλτα στην παραλία στην περιοχή Καρνάγιο και κατευθύνονταν προς το χωριό Αγριά όπου βρίσκεται το σπίτι τους. 



Το άλογο που έσερνε την καρότσα του ιδιοκτήτη, έκανε απότομη στροφή με αποτέλεσμα ο πατέρας της 7χρονης και χειριστής της αμάξης να μην καταφέρει να το τιθασεύσει και να πέσει πρώτος από την άμαξα. 

Ο ίδιος, γυμναστής στο επάγγελμα και πατέρας μιας 27χρονης κόρης από τον πρώτο του γάμο, έτρεφε από μικρός ιδιαίτερη αγάπη για τα άλογα. Το άλογο ήταν συνηθισμένο σε θορύβους και στο άκουσμα της κόρνας των οχημάτων, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν συνήθιζε να πηγαίνει βόλτα με την άμαξα, σύζυγο και κόρη. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης