Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης 48χρονης - Τα «προφητικά» μηνύματά της

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης 48χρονης - Τα «προφητικά» μηνύματά της

Είχε ζητήσει επανειλημμένως στον 45χρονο συζυγοκτόνο να χωρίσουν - Αυτό φαίνεται να ήταν εκείνο που τον «τύφλωσε» και τον οδήγησε στο να την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης 48χρονης - Τα «προφητικά» μηνύματά της
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη ζήτησε κι έλαβε ο 45χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη 48χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην Πάτρα. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, έγινε την Δευτέρα, σε κλίμα οδύνης.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, όταν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μειλίχου και Νοταρά, οι φωνές από τον έντονο καβγά του ζευγαριού σήκωσαν για ακόμη μία φορά στο πόδι τους ένοικους. Το ζευγάρι, που είχε αποκτήσει μαζί ένα 14χρονο αγόρι, το τελευταίο διάστημα, μάλωνε συνεχώς και δεν ήταν η πρώτη φορά που οι καβγάδες τους ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα όσους διαμένουν στην πολυκατοικία. Αυτή τη φορά, όμως, οι φωνές της άτυχης γυναίκας, που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, οδήγησαν κάποιους ενοίκους να καλέσουν την αστυνομία, καθώς φοβήθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Κλείσιμο


Δυστυχώς, οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο κανείς από το διαμέρισμα όπου διέμενε το παντρεμένο ζευγάρι δεν απαντούσε. Έπειτα από τις περιγραφές των περιοίκων για τις απειλές του 45χρονου προς τη 48χρονη, αλλά και για τις κραυγές για βοήθεια από την άτυχη γυναίκα, η αστυνομία άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος με τη συνδρομή της πυροσβεστικής. Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής γυναίκας, ενώ δίπλα της βρισκόταν αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση ο 45χρονος δράστης.






Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε τη 48χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια τη δολοφόνησε με ασφυκτικό τρόπο. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης, τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του, αφού την ακινητοποίησε, στη συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού τους. Εκεί, ο 45χρονος, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα, βούτηξε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό και το έβγαλε μόνο όταν κατάλαβε ότι είχε εκπνεύσει.

Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, πήρε το άψυχο σώμα της συζύγου του και το έβαλε στο κρεβάτι τους. Δίπλα από τη νεκρή σύζυγό του και σε κατάσταση αμόκ έκοψε με ξυράφι τις φλέβες του και στα δύο του χέρια. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν λιπόθυμο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη.


Τη ζήλευε παθολογικά - Τα προφητικά μηνύματα της 48χρονης στο facebook

Σύμφωνα με άτομα που γνώριζαν καλά τη 48χρονη, η άτυχη γυναίκα ήταν ένας άνθρωπος «έξω καρδιά», που πάντα άπλωνε χείρα βοηθείας σε όποιον την είχε ανάγκη. Ζούσε έντονα κι αγαπούσε πολύ τη ζωή. Είχε μάθει να πληρώνει για τα λάθη της, όμως κανείς από όσους τη γνώριζαν δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό της τέλος.



Άτομα κοντά στο ζευγάρι, μιλώντας στο protothema.gr, έκαναν λόγο για μία έντονη σχέση πάθους που είχαν ο 45χρονος με την 48χρονη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, ήταν παντρεμένοι κι είχαν αποκτήσει μαζί ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο την ώρα της δολοφονίας της μητέρας του έλειπε από το σπίτι. Η 48χρονη, που είχε αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο της, φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικά της πρόσωπα, ότι ο 45χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν βίαιος κι οι εκρήξεις ζήλιας προς το πρόσωπό της συνεχείς.
Με βάση ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, η 48χρονη μην αντέχοντας άλλο την καταπίεση και τη συμπεριφορά του συζύγου της του είχε ζητήσει επανειλημμένως να χωρίσουν. Αυτό φαίνεται να ήταν εκείνο που «τύφλωσε» τον 45χρονο και τον οδήγησε στο να την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια. Μην αντέχοντας στην ιδέα ότι θα τη χάσει, ο 45χρονος μέσα σε λίγη ώρα έγινε ο δολοφόνος της μάνα του παιδιού του και της γυναίκας, που -όπως έλεγε σε φίλους του- είχε αγαπήσει όσο καμία.



Από τις αναρτήσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό στο προφίλ της στο facebook η 48χρονη κανείς μπορούσε εύκολα να συμπεράνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο γάμο της. «Από τους δρόμους της ζωής μου, διάλεγα πάντα τους πιο δύσβατους. Ήταν ζόρικοι, αλλά είχαν υπέροχη θέα», γράφει ένα της post. Τρεις μήνες πριν, μάλιστα, είχε ανεβάσει φωτογραφία εξωφύλλου, όπου διάβαζε κανείς τα εξής: «Να προσέχεις από την άδεια ζωή κι όχι από το θάνατο»…
Μία ημέρα πριν τον τραγικό της θάνατο, η 48χρονη είχε γράψει πως «τα λάθη, τα πάθη και τα γούστα πληρώνονται»… Κι η 48χρονη πλήρωσε τις επιλογές της με την ίδια της τη ζωή. Μάλιστα, κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση η αδερφή της λίγες ώρες μετά τον βίαιο θάνατό της, σχολιάζει «εσύ τα πλήρωσες με τη ζωή σου. Καλό ταξίδι αδερφή».

«Δείτε τι έκανε για να του είναι πιστή η φίλη του», η δημοσίευση του 45χρονου που σοκάρει

Πηγές κοντά στο ζευγάρι μιλούν για μία δυνατή σχέση πάθους. Ο 45χρονος, άλλωστε, που φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, κατά τη χθεσινή του απολογία παραδέχτηκε ότι ζήλευε παθολογικά τη 48χρονη σύζυγό του.

Παλαιότερη δημοσίευσή του στο facebook με τίτλο «Δείτε τι έκανε για να του είναι πιστή η 25χρονη φίλη του» προκαλεί ανατριχίλα…

Εντύπωση προκαλεί κι άλλη ανάρτηση του 45χρονου που έχει τίτλο «Σκότωσε το παιδί του και το βίντεο έκανε 6 εκατομμύρια views σε δύο μόλις ημέρες». Ο σύνδεσμος οδηγεί σε βίντεο με πρωταγωνιστή τον φαρσέρ Ρομάν Άτγουντ και τον γιο του, που μαζί με τον πατέρα του κάνουν τη μητέρα του να πιστέψει ότι είναι νεκρός.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης