Αναγκαστική προσγείωση ρωσικού εμπορικού αεροσκάφους στη Κύπρο

Αναγκαστική προσγείωση ρωσικού εμπορικού αεροσκάφους στη Κύπρο

Η διεύθυνση του αεροδρομίου Πάφου ανταποκρίθηκε άμεσα και τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού

Αναγκαστική προσγείωση ρωσικού εμπορικού αεροσκάφους στη Κύπρο
Εμπορικό αεροσκάφος ρωσικών συμφερόντων που εκτελούσε πτήση από τη Κωνσταντινούπολη προς τη Λιβύη εξέπεμψε σήμα κινδύνου και ζήτησε να προσγειωθεί άμεσα στο πλησιέστερο αεροδρόμιο αυτό της Πάφου.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου Πάφου ανταποκρίθηκε άμεσα και τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού.

Το σήμα κινδύνου δόθηκε στις 16:55 και άμεσα οι αρχές του αεροδρομίου της Πάφου έδωσαν προτεραιότητα το οποίο προσγειώθηκε τελικά χωρίς πρόβλημα στις 17:12 σύμφωνα με τον Αδάμο Ασπρή Διευθυντή Επικοινωνίας της Hermes airports.

Κλείσιμο
Kληθείς να σχολιάσει το γεγονός από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Ασπρής ανέφερε ότι για μας είναι αυτονόητο ότι και τα δύο διεθνή και νόμιμα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι πάντα έτοιμα να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε αίτημα παροχής βοήθειας και έκτακτης ανάγκης ανεξαρτήτως των οποιοδήποτε πολιτικών καταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η πρώτη φορά που προσγειώνεται σε αεροδρόμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας αεροσκάφος από τουρκικό αεροδρόμιο.

Στο αεροσκάφος επέβαινε πενταμελές πλήρωμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος  αναμένεται να αναχωρήσει για το προορισμό του αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης