Νεαρός διαρρήκτης είχε αδυναμία στις… πιτσαρίες!

Νεαρός διαρρήκτης είχε αδυναμία στις… πιτσαρίες!

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο νεαρός ομολόγησε ότι τα χρήματα και το ηχείο τα είχε κλέψει νωρίτερα από μια άλλη πιτσαρία την οποία επίσης είχε διαρρήξει

Νεαρός διαρρήκτης είχε αδυναμία στις… πιτσαρίες!
Σε δυο πιτσαρίες στην πόλη της Ρόδου τρύπωσε μέσα σε λίγη ώρα ένας νεαρός διαρρήκτης, όχι όμως αναζητώντας… πίτσες για να χορτάσει την πείνα του αλλά μετρητά και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκε! Στη δεύτερη εισβολή του, ωστόσο, συνελήφθη.

Την στιγμή που παραβίαζε την δεύτερη πιτσαρία, ο 21χρονος Έλληνας έγινε αντιληπτός από περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν άμεσα στο σημείο της διάρρηξης τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω. Πάνω του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, χρήματα και ένα ηχείο.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο νεαρός ομολόγησε ότι τα χρήματα και το ηχείο τα είχε κλέψει νωρίτερα από μια άλλη πιτσαρία την οποία επίσης είχε διαρρήξει. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στην οποία οδηγήθηκε κατηγορούμενος για κλοπή του άσκησε την σχετική δίωξη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης