Βρήκαν τον κλέφτη φορτηγών στην Θεσπρωτία

Βρήκαν τον κλέφτη φορτηγών στην Θεσπρωτία

Μέσα σε μια νύχτα έκλεψε δυο Ι.Χ. φορτηγά και αποπειράθηκε να κλέψει άλλα δύο χωρίς να τα καταφέρει, ένας 37χρονος που δεν έχει διευκρινιστεί τι σκόπευε να τα κάνει

Βρήκαν τον κλέφτη φορτηγών στην Θεσπρωτία
Μέσα σε μια νύχτα έκλεψε δυο Ι.Χ. φορτηγά και αποπειράθηκε να κλέψει άλλα δύο χωρίς να τα καταφέρει, ένας 37χρονος που δεν έχει διευκρινιστεί τι σκόπευε να τα κάνει. Και οι τέσσερις κλοπές και απόπειρες έγιναν στην ίδια περιοχή στην Θεσπρωτία.

Ο δράστης είχε αρπάξει τα δυο οχήματα από την κοινότητα του Αετού Φιλιατών τα ξημερώματα της 10ης Μαρτίου, αλλά εγκατέλειψε το ένα λίγο πιο μακριά από το σημείο της κλοπής όπου βρέθηκε την ίδια ημέρα και το άλλο στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, όπου το βρήκαν εγκαταλελειμμένο οι αστυνομικοί πέντε ημέρες αργότερα.

Τα κλεμμένα οχήματα εξετάστηκαν για δακτυλικά αποτυπώματα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Τα ίχνη που βρέθηκαν οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη των κλοπών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης