Αδέλφια έκρυβαν σε θάμνους ηρωίνη και χασισόδεντρα

Αδέλφια έκρυβαν σε θάμνους ηρωίνη και χασισόδεντρα

Χρειάστηκε να δώσουν μάχη οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Αδέλφια έκρυβαν σε θάμνους ηρωίνη και χασισόδεντρα
Χρειάστηκε να δώσουν μάχη οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου για να καταφέρουν ένα από τα δυο αδέλφια για τα οποία είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά και χασίς, όταν τον εντόπισαν στην θαμνώδη περιοχή όπου βρισκόταν η φυτεία  τους.

Ο 32χρονος, που είχε πάει στην «καβάντζα» για να παραλάβει το παράνομο εμπόρευμα, προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς αλλά τελικά εκείνοι τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες. Όμως, η ολιγόλεπτη συμπλοκή έδωσε την ευκαιρία στον 29χρονο αδελφό του ο οποίος επιτηρούσε το χώρο να τραπεί σε φυγή και να διαφύγει.

Ανάμεσα στους πυκνούς θάμνους, ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών ξετρύπωσε τα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,20 μέτρου το καθένα που καλλιεργούσαν τα δυο αδέλφια, αλλά και 6,48 γραμμάρια ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 32χρονος, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν 50 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα για την σύλληψη του αδελφού του βρίσκεται σε εξέλιξη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης