Για τον εμφύλιο στη Συρία προορίζονταν οι σφαίρες στον Έβρο

Για τον εμφύλιο στη Συρία προορίζονταν οι σφαίρες στον Έβρο

Και η ΕΥΠ ασχολείται με την έρευνα για τον 28χρονο Σύρο που εντοπίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο

Για τον εμφύλιο στη Συρία προορίζονταν οι σφαίρες στον Έβρο
Και η ΕΥΠ ασχολείται με την έρευνα για τον 28χρονο Σύρο που εντοπίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο να μεταφέρει δεκάδες χιλιάδες σφαίρες, καθώς διερευνάται το ενδεχόμενο να προορίζονταν για τους αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού!

Παρ’ όλο που το παράνομο φορτίο ήταν κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες σε διάφορα σημεία του Ι.Χ. αυτοκινήτου με το οποίο ο αλλοδαπός έφτασε στα σύνορα για να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κατάφεραν να το εντοπίσουν. Έκπληκτοι αντίκρισαν τις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 95.150 σφαίρες διαμετρήματος των 22 mm!

Τα φυσίγγια κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και ο Σύρος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία, καθώς η βρετανική άδεια ικανότητας οδήγησης που είχε ήταν πλαστή. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο 28χρονος είχε πλαστά στοιχεία αρχών της Βρετανίας σε συνδυασμό με τον τρόπο μεταφοράς των πυρομαχικών με αυτοκίνητο υπό αυστριακές πινακίδες προβληματίζει τις αρχές, καθώς δείχνει ιδιαίτερα προσεκτική οργάνωση.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης