Ένοπλος διακινούσε αναβολικά στη Μεσσηνία

Ένοπλος διακινούσε αναβολικά στη Μεσσηνία

Ο 36χρονος συνελήφθη και, όπως διαπιστώθηκε, είχε μεγάλα κέρδη από το παράνομο εμπόριο, μιας και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 24.295 ευρώ

Ένοπλος διακινούσε αναβολικά στη Μεσσηνία
Τον άνθρωπο που προμήθευε με αναβολικά νεαρούς θαμώνες γυμναστηρίων οι οποίοι προσπαθούσαν να «χτίσουν» τους μύες τους χρησιμοποιώντας επικίνδυνες για την υγεία ουσίες, έβαλαν στο χέρι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε χωριό του δήμου Τριφυλίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 36χρονου για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ουσίες που εμπίπτουν στις νομοθεσίες για τα ναρκωτικά και τον αθλητισμό και ανακάλυψαν 524 δισκία και κάψουλες, δέκα υγρές αμπούλες τεστοστερόνης, δύο σύριγγες που είχαν μέσα διάλυμα σωματοτροπίνης και 18 σύριγγες! Ο 36χρονος συνελήφθη και, όπως διαπιστώθηκε, είχε μεγάλα κέρδη από το παράνομο εμπόριο, μια και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 24.295 ευρώ!

Παράλληλα, ερευνάται το ενδεχόμενο να κρύβεται πίσω και από ληστείες στην περιοχή, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι, 204 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τέσσερις γεμιστήρες, δύο θήκες πιστολιού, τρία εξαρτήματα όπλων, μία κουκούλα, τρία ζευγάρια γάντια και ένα βεγγαλικό. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση και ο κάτοχός του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα, τα βεγγαλικά και τον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης