Ηράκλειο: Καταδικάστηκε επειδή κακοποίησε δύο χήνες

Ηράκλειο: Καταδικάστηκε επειδή κακοποίησε δύο χήνες

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ

Ηράκλειο: Καταδικάστηκε επειδή κακοποίησε δύο χήνες
Γερή «καμπάνα» επιφύλαξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για τον 55χρονο που συνελήφθη στις 11 Μαΐου επειδή κακοποίησε δυο... χήνες αφήνοντάς τις για ημέρες μέσα στο αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα μάλιστα να προκαλέσει τον θάνατο της μιας από αυτές!

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ του επέβαλε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα. Καθώς η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ήμερα, ο συνολικός «λογαριασμός» είναι αρκετά τσουχτερός για τον κατηγορούμενο!

Ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει τις δύο χήνες για να τις δωρίσει στα εγγόνια του, αλλά χρειάστηκε να πάει για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα και άφησε στο λιμάνι το αυτοκίνητο με τα άτυχα πουλερικά επειδή… δεν είχε χρήματα για να πληρώσει το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για την μεταφορά του! Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης