Ξάνθη: Συνελήφθη ο ληστής που τραυμάτισε ηλικιωμένη

Ξάνθη: Συνελήφθη ο ληστής που τραυμάτισε ηλικιωμένη

Ο 26χρονος Έλληνας εισέβαλε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στο σπίτι της 77χρονης γυναίκας και την απείλησε με μαχαίρι ζητώντας χρήματα

Ξάνθη: Συνελήφθη ο ληστής που τραυμάτισε ηλικιωμένη
Το μόνο που κατάφερε ο νεαρός ληστής που εισέβαλε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Γενισέα της Ξάνθης, ήταν να τη στείλει στο νοσοκομείο! Και με άδεια χέρια έφυγε, αφού δεν βρήκε κάτι για να αρπάξει, αλλά και συνελήφθη από άνδρες του τοπικού τμήματος.

Ο 26χρονος Έλληνας όρμησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στο σπίτι της 77χρονης γυναίκας και την απείλησε με μαχαίρι ζητώντας χρήματα. Η ηλικιωμένη, που το έλεγε η καρδιά της, αντέδρασε και ο εισβολέας τη χτύπησε με γροθιές τραυματίζοντάς την ελαφρά. Αμέσως μετά, άρχισε να ψάχνει για χρήματα στην αποθήκη του σπιτιού, αλλά δεν βρήκε και επέστρεψε στο εσωτερικό όπου βρήκε το θύμα του να ζητά βοήθεια από το κινητό της. Έξαλλος από οργή, ο κακοποιός έσπασε το κινητό και το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες μόλις ειδοποιήθηκαν από την 77χρονη τον συνέλαβαν λίγα λεπτά αργότερα. Ο δράστης, που είναι σεσημασμένος για κλοπές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, παράβαση του νόμου περί όπλων, απλή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

*** Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών οδηγήθηκε ένας 37χρονος με την κατηγορία της ληστείας, μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας για την επίθεσή του σε μια 79χρονη γυναίκα την οποία χτύπησε και άρπαξε την τσάντα της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης