Καβάλα: Είχε στολίσει το μπαλκόνι με… χασισόδεντρα!

Καβάλα: Είχε στολίσει το μπαλκόνι με… χασισόδεντρα!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν χρειάστηκαν σχετικές πληροφορίες, αφού τα… είδαν μόνοι τους

Καβάλα: Είχε στολίσει το μπαλκόνι με… χασισόδεντρα!
Σε κοινή θέα είχε εκθέσει τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στο μπαλκόνι της κατοικίας του στην Καβάλα ένας 55χρονος και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν χρειάστηκαν σχετικές πληροφορίες, αφού τα… είδαν μόνοι τους!

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, εντόπισαν τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος από 0,20 εκατοστά ως ένα μέτρο και συνέλαβαν τον καλλιεργητή που παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Δυο χασισόδεντρα ύψους 0,50 και 0,40 εκατοστών καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικές γλάστρες με τις οποίες είχε… στολίσει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της στην Άρτα μία 52χρονη, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών! Η γυναίκα είχε στο εσωτερικό του σπιτιού και μία συσκευασία με 1,78 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ ο 50χρονος σύζυγός της αναζητείται.

Κλείσιμο
*** Κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή Εγλυκάδα της Πάτρας συνέλαβαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης έναν 42χρονο Αφγανό που είχε στην κατοχή του 6,2 γραμμάρια ηρωίνης. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Κάτω από την ταπετσαρία στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, έκρυβε συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,08 γραμμαρίου ένας 41χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Άρτα! Τις ανακάλυψε, όμως, ο εκπαιδευμένος σκύλος και ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Πέρασε τα σύνορα μαζί με τα… ναρκωτικά χάπια του, ένας 24χρονος Αλβανός που συνέλαβαν στη Φλώρινα οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος! Ο αλλοδαπός είχε μαζί του 30 φαρμακευτικά χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης