Στα χέρια πιάστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του!

Στα χέρια πιάστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του!

Τι λέει στο protothema.gr ο δήμαρχος Στυλίδας για το επεισόδιο

Στα χέρια πιάστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του!
Στα χέρια πιάστηκε ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του, με τον οποίο έχουν και το ίδιο όνομα!

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής, όταν σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τοπικούς φορείς, επιστήμονες και τους ψαράδες της περιοχής για την επίλυση θεμάτων στο Μαλλιακό Κόλπο, «εισέβαλε» απρόσκλητος ο ξάδερφός του και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, και επιτέθηκε φραστικά στο δήμαρχο Στυλίδας.

Κλείσιμο


Σε επικοινωνία μαζί του, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, παραδέχτηκε το επεισόδιο και δήλωσε στο protothema.gr: «Δεν ήταν προσκεκλημένος στη σημερινή συνάντηση. Εισέβαλε ξαφνικά στο χώρο και αρχικά επιτέθηκε φραστικά. Δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί. Τα πάντα έχουν καταγραφεί».

«Η θέση μου απέναντι στη Χρυσή Αυγή έχει να κάνει με ένα βαθύ και έντονο προβληματισμό περί συνειδήσεως και μυαλού.  Είμαι βαθιά δυστυχισμένος που ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού πιάστηκε από τα μαλλιά του και κατάντησε η ελληνική κοινωνία να βλέπει μυητές του Χίτλερ και φασίστες να χτυπούν αθώους και να βρίσκονται εντός της Βουλής» πρόσθεσε, μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Γκλέτσος.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και ζήτησε την καταγραφή του συμβάντος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε μήνυση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης