Ανήλικος σε σπείρα με επτά κλοπές στην Κορινθία

Ανήλικος σε σπείρα με επτά κλοπές στην Κορινθία

Σε όλες τις κλοπές συμμετείχαν ένας 16χρονος, ένας 18χρονος και ένας ακόμη 24χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Ανήλικος σε σπείρα με επτά κλοπές στην Κορινθία
Έναν ανήλικο και δυο ενήλικους τσιγγάνους αναζητούν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου, που συνέλαβαν έναν ακόμη συνεργό τους για μια σειρά από πέντε διαρρήξεις σε καταστήματα και δύο κλοπές οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Μετά τις απανωτές διαρρήξεις που έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε τρία καταστήματα στο Λέχαιο, από τα οποία εκλάπησαν χρήματα, ένα κινητό και διάφορα είδη περιποίησης αυτοκινήτου, συνελήφθη από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή Λυγιά ένας 24χρονος τσιγγάνος που κινούνταν με αυτοκίνητο και είχε μαζί του μέρος των κλοπιμαίων. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν ένα από τα δυο που είχε κλέψει η σπείρα στις 9 και 19 Μαρτίου στην Κόρινθο, ενώ βρέθηκε και το δεύτερο και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ομολόγησε άλλες δυο διαρρήξεις σε καταστήματα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου με λεία χρήματα, έγγραφα και μία ηλεκτρονική συσκευή. Σε όλες τις κλοπές συμμετείχαν ένας 16χρονος, ένας 18χρονος και ένας ακόμη 24χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης