Δράμα: Από το ένα «βαποράκι» έφτασαν σε όλα τα άλλα

Δράμα: Από το ένα «βαποράκι» έφτασαν σε όλα τα άλλα

Πρώτοι συνελήφθησαν ένα ανήλικο αγόρι μόλις 16 χρόνων και ένας 19χρονος, που είχαν αγοράσει ναρκωτικά από έναν 24χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι είχε προμηθευτή έναν 36χρονο

Δράμα: Από το ένα «βαποράκι» έφτασαν σε όλα τα άλλα
Μια ολόκληρη αλυσίδα από «βαποράκια» ναρκωτικών ξεδίπλωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη Δράμα, που ξεκίνησαν τις συλλήψεις από τους τελευταίους κρίκους και έφτασαν ως τον πρώτο. Μάλιστα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Πρώτοι συνελήφθησαν ένα ανήλικο αγόρι μόλις 16 χρόνων και ένας 19χρονος, που είχαν αγοράσει ναρκωτικά από έναν 24χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι είχε προμηθευτή έναν 36χρονο. Εκείνος με τη σειρά του αποκάλυψε την ταυτότητα του 35χρονου σεσημασμένου που του προμήθευσε την ποσότητα μέρος της οποίας διέθεσε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.

Στο σπίτι του βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,3 γραμμαρίων, ενώ σε αυτό του 36χρονου έξι συσκευασίες με 8,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στην κατοικία του 19χρονου άλλες δυο συσκευασίες με 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες κατά περίπτωση για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης