Τρεις Αλβανοί χτύπησαν ηλικιωμένη, τη λήστεψαν και το… γλέντησαν τρώγοντας και πίνοντας!

Τρεις Αλβανοί χτύπησαν ηλικιωμένη, τη λήστεψαν και το… γλέντησαν τρώγοντας και πίνοντας!

Οι δύο δράστες έχουν ήδη συλληφθεί καθώς η 88χρονη γυναίκα τους περιέγραψε με σαφήνεια στους αστυνομικούς

Τρεις Αλβανοί χτύπησαν ηλικιωμένη, τη λήστεψαν και το… γλέντησαν τρώγοντας και πίνοντας!
Απίστευτο θράσος είχαν οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που λήστεψαν μια μοναχική ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στο κέντρο των Λεχαινών. Αφού την σακάτεψαν από το ξύλο και άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, έκαναν και… τσιμπούσι στην κουζίνα της τρώγοντας το φαγητό της και πίνοντας κρασί!

Παρ’ όλο που το σπίτι της 88χρονης γυναίκας βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης, κανείς δεν αντιλήφθηκε την εισβολή των ληστών που παραβίασαν το αλουμινένιο παράθυρο του λουτρού τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όταν τους είδε η ηλικιωμένη, προσπάθησε να βάλει τις φωνές αλλά την χτύπησαν άγρια με αποτέλεσμα αργότερα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου όπου νοσηλεύεται.

Και ενώ η άτυχη γριούλα ήταν αιμόφυρτη στα πόδια τους, οι δράστες άρπαξαν τα κοσμήματά της, διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας και μια τηλεόραση και το… έριξαν στο φαγοπότι στην κουζίνα του σπιτιού! Ήταν τόση η σιγουριά τους, που δεν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, η 88χρονη τους περιέγραψε με σαφήνεια στους άνδρες της Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Κλείσιμο
Δυο από τους Αλβανούς δράστες της ληστείας ηλικίας 27 και 37 χρόνων, οι οποίοι μάλιστα είναι κάτοικοι Λεχαινών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ ένας ακόμη 35χρονος ομοεθνής τους αναζητείται. Μέσα σε λίγες ώρες, είχαν προλάβει να πουλήσουν τη λεία τους σε έναν 41χρονο συμπατριώτη τους που συνελήφθη στη Μυρσίνη, όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία, και παραπέμφθηκε για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας μαζί με τους άλλους δυο που κατηγορούνται για ληστεία και σωματικές βλάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης