Δήμαρχος Χαλανδρίου: Το Θέατρο Ρεματιάς κάηκε από μαφιόζικο εμπρησμό

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Το Θέατρο Ρεματιάς κάηκε από μαφιόζικο εμπρησμό

Είχαν περιλούσει τα καθίσματα με εύφλεκτο υλικό, προκειμένου το θέατρο να μην πάρει άδεια και να μην γίνει το φεστιβάλ, δήλωσε ο Σίμος Ρούσσος - Διαβεβαίωσε ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Δήμαρχος Χαλανδρίου: Το Θέατρο Ρεματιάς κάηκε από μαφιόζικο εμπρησμό
Βέβαιος πως το Θέατρο Ρεματιάς κάηκε από μαφιόζικο εμπρησμό, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, προκειμένου να μην ολοκληρωθεί η οριστική αδειοδότηση του χώρου. 

«Έχουν περιλούσει με εύφλεκτο υλικό τα καθίσματα, βρήκαμε φωτογραφίες με γκαζάκια, υπάρχει ένας πόλεμος από 1η Σεπτεμβρίου ενάντια στη δημοτική αρχή, προσπαθούν να μην αδειοδοτηθεί το θέατρο αυτό, δεν θα τους περάσει» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ρούσσος, και πρόσθεσε ότι το προγραμματισμένο για τις 6 Ιουνίου φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Το θέατρο που φτιάχτηκε πριν από 34 χρόνια και λειτουργούσε όλα αυτά χρόνια ως μοναδικός χώρος πολιτισμού στο Χαλάνδρι, θα συνεχίσει να λειτουργεί, θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές το συντομότερο δυνατό και δεν πρόκειται το Χαλάνδρι να υποκύψει σε λογικές μαφίας» διεμήνυσε μιλώντας στο Mega.

Κλείσιμο
Ο χώρος δεν ανήκει στον Δήμο, διευκρίνισε ο κύριος Ρούσσος, αλλά «κάποιοι έχουν κινήσει γη και ουρανό ώστε το θέατρο να μην αποκτήσει άδεια λειτουργίας».

«Την περασμένη Παρασκευή είχαμε ολοκληρώσει τις εργασίες καθαρισμού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ», είπε ο κύριος Ρούσσος.

«Είναι πρακτικές μαφίες, ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί με τη βοήθεια της περιφέρειας, με τις υπηρεσίες δήμου τις εργασίες καθαρισμού, θα κάνουμε το φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Ιουνίου, θα το προλάβουμε, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη» υπογράμμισε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης