Εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στην Πέλλα

Εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στην Πέλλα

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, ο 60χρονος ήταν «επαγγελματίας» στο παραεμπόριο λαθραίων τσιγάρων

Εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στην Πέλλα
Τα 60 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων που βρέθηκαν κατά τον τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο που έκαναν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στο αυτοκίνητο ενός 60χρονου σε περιοχή της Αριδαίας στην Πέλλα, δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, ο 60χρονος ήταν «επαγγελματίας» στο παραεμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Σε διάφορα σημεία του σπιτιού και σε έναν ακόμη χώρο που χρησιμοποιούσε στην Αριδαία, άλλα 737 πακέτα τσιγάρων και 900 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Όλα τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών του ελληνικού Δημόσιου. Παράλληλα, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο ως μέσω μεταφοράς και 75 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 60χρονου ως προερχόμενα από πώληση λαθραίων προϊόντων, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης