Μίνι καύσωνας με... βροχές στη βόρεια Ελλάδα

Μίνι καύσωνας με... βροχές στη βόρεια Ελλάδα

Ο υδράργυρος θα αγγίξει κατά τόπους τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου  - Πέφτει η θερμοκρασία από την Παρασκευή

Μίνι καύσωνας με... βροχές στη βόρεια Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Πέμπτη

Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αραιές νεφώσεις και ζέστη, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Κλείσιμο
Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Οι βροχές κατά τόπους θα συνεχιστούν και την Παρασκευή, οποτε θα υπάρξει και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Συγκεκριμένα η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή έχει ως εξής:

Παρασκευή 08-05-2015
Καιρός: στην κεντρική Μακεδονία ,την Θεσσαλία ,την ανατολική στερεά, την Εύβοια πρόσκαιρες νεφώσεις με μεμονωμένους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως στα βόρεια. Αυξημένες το πρωί οι νεφώσεις στο βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά οι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: σε αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.
 
Σάββατο 09-05-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές καταιγίδες ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
 
Κυριακή 10-05-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά στα ηπειρωτικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης