Στο κελί του Δουρή ο δολοφόνος της Άννυ

Στο κελί του Δουρή ο δολοφόνος της Άννυ

Θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση και θα προαυλίζεται μόνος τις ώρες που οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα είναι μέσα στα κελιά τους 

Στο κελί του Δουρή ο δολοφόνος της Άννυ
Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας ο 27χρονος «πα-τέρας», που σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δολοφόνος της μικρής Αννυ, που η ιστορία της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έφτασε στις φυλακές Κέρκυρας, φορώντας κουκούλα, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πηγές από τις φυλακές Κέρκυρας, ο 27χρονος παιδοκτόνος θα διαμένει στο κελί 
Κλείσιμο
του Μανώλη Δουρή, όπου θα κρατείται μόνος, προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατουμένους, για λόγους ασφαλείας. 

Μάλιστα, ο 27χρονος δεν θα προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους κρατουμένους, αλλά μόνος του τις ώρες που οι άλλοι κρατούμενοι θα βρίσκονται στα κελιά τους, επίσης για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη, τα μέτρα ασφαλείας του θα είναι δρακόντεια, ενώ θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση εντός κι εκτός του κελιού του.

Σημειώνεται πως στις φυλακές Κέρκυρας είχε μεταφερθεί αρχικά και ο Μανώλης Δούρης, που καταδικάστηκε για τον θάνατο του 6χρονου γιου του, που στις 31 Δεκεμβρίου του 1993 βρέθηκε νεκρός και κακοποιημένος σεξουαλικά. Οι αρχές αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κέρκυρας, όπου διαμορφώθηκε ειδικός χώρος για την κράτησή του. Κατά τη μεταγωγή του, ο Δουρής ξυλοκοπήθηκε αγρίως από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Μάλιστα, όταν κατέβηκε από την κλούβα το πρόσωπο του ήταν αλλοιωμένο κι εκείνος μέσα στα αίματα. 

Στη διαδρομή κακοποιήθηκε, βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τους βαρυποινίτες που τήρησαν τον άγραφο κώδικα τιμής που επικρατεί στη φυλακή, σύμφωνα με τον οποίο οι παιδοκτόνοι δεν συγχωρούνται. Η κακοποίηση του συνεχίστηκε για καιρό μέσα στη φυλακή. Το κλίμα ήταν τόσο αρνητικό που οι αρχές αναγκάζονταν να τον μετακινούν συνέχεια. Μέσα σε δύο χρόνια ο Δουρής άλλαξε τέσσερα διαφορετικά σωφρονιστικά  ιδρύματα.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 1996 σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του, ο Μανώλης Δουρής έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί στις φυλακές της Τρίπολης. Βρέθηκε κρεμασμένος με το καλώδιο της τηλεόρασης...









Η τραβεστί «πρώην» του παιδοκτόνου αποκαλύπτει: Ήταν ψυχοπαθής, με έσπαγε στο ξύλο

Πάντως, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το «βίο και την πολιτεία» του 27χρονου Σάββα δεν έχουν τέλος.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει αυτή που προέκυψε από τη δικογραφία και θέλει τον Βούλγαρο παιδοκτόνο να είχε σχέση με μια τραβεστί, τη Ρόζα.

«Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα, γνώρισα και τον Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με τον Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010», ανέφερε στην κατάθεσή του ο φίλος και πρώην σύντροφος του 27χρονου. 

Το protothema.gr έψαξε και βρήκε την τραβεστί που υπήρξε σύντροφος του 27χρονου «τέρατος», που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το ειδεχθές έγκλημά του, που είχε θύματα την 4χρονη κορούλα του, Άννυ.

«Ήταν ψυχοπαθής... Τον μάζεψα από το δρόμο, τον έκανα άνθρωπο και του έδινα λεφτά. Δεν του έλειπε κάτι και αυτός με έσπαγε στο ξύλο», είπε η τραβεστί Άσια.

«Η Ντιμιτρίεβα ήξερε πως ο Σάββας κι εγώ είχαμε σχέση από το 2007. Την γνώρισα στην πιάτσα, εκδιδόμασταν και οι δύο. Δεν άντεχε άλλο μαζί του, της ρουφούσε όλα τα λεφτά», δήλωσε στη συγκλονιστική της εξομολόγηση.

Παράλληλα, παραδέχθηκε την πολύχρονη σχέση μαζί του, κάνει λόγο για ένα παιδί δειλό αρχικά, αλλά που στη συνέχεια έγινε εκμεταλλευτής της, την ξυλοκοπούσε και της έπαιρνε ό,τι έβγαζε.
«Γνωρίστηκα με τον Σάββα το 2007. Όπως εγώ, έτσι και αυτός, είμαστε από τη Βουλγαρία. Εγώ δουλεύω ως ιερόδουλος, κάνω πιάτσα στο πεζοδρόμιο και τον είδα τυχαία, τον ήξερε ένας κοινός μας φίλος. Ήταν ένα κοινό πρεζόνι, αλλά μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Γνωριστήκαμε, πήγαμε σπίτι μου και για τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια ήμασταν ζευγάρι. Στην αρχή ήταν ένα καλό, τρυφερό παιδί, ευγενικός... Ήθελα να τον βοηθήσω να ξεπεράσει το θέμα που είχε με τις ουσίες. Τα έκοψε στην αρχή όλα αυτά, τον φρόντισα, τον σπίτωσα, τον έντυσα, του έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα», είπε η  Άσια.

Σε σοκ η γιαγιά της Αννυ: Δεν θα ξαναπώ το όνομα του γιου μου. Συγγνώμη...



Εν τω μεταξύ, συγκλονισμένη είναι η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου ο οποίος σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το ίδιο του το παιδί.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από αυτά που είπε η Αστυνομία. Εγώ του έλεγα του γιου μου να μην την κάνει παρέα και για αυτό όταν έμειναν μαζί δεν με ήθελαν κοντά τους, με έδιωχναν. Αυτή όταν έμεινε έγκυος με ρώτησε τι να κάνει και της είπα ότι ίσως να μην είναι έτοιμοι να κρατήσουν μια τέτοια ευθύνη, αφού αυτή έκανε την δουλειά που έκανε, ο γιος μου ήταν άνεργος και οι δυο τους ήταν εξαρτημένοι. Τελικά το παιδί το γέννησε στην Βουλγαρία», είπε μεταξύ άλλων η Οφέλια Γκούτεβα μητέρα του δολοφόνου της 4χρονης Αννυ.

Η δυστυχισμένη μητέρα και γιαγιά της Άννυ δηλώνει πως δεν είχε ικανό τον γιο της να κάνει τέτοια πράξη αφού τον μεγάλωσε όσο καλύτερα μπορούσε, ενώ τόνισε πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την Δήμητρα τον συμβούλευε να μην μπλέξει μαζί της.

Οσον αφορά τα περί ομοφυλοφιλίας του γιου της, η μητέρα του Σάββα γνώριζε πως το ζευγάρι έκανε παρέα με τραβεστί και μάλιστα φοβόταν για τον γιο της και συνεχώς του έλεγε να την αφήσει, εκείνος όμως αποφάσισε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη μάνα του παρά να την ακούσει.

«Τι να σου πω. Αυτή δούλευε, έκανε αυτή τη δουλειά που έκανε, και είχε τον γιο μου σπίτι και του έδινε ναρκωτικά και λεφτά. Ούτε το όνομα του γιου μου, δεν θέλω να ξαναπώ. Η γυναίκα του που δούλευε εκεί που δούλευε, αυτή είχε αυτούς τους φίλους. Οι παρέες της ήταν τέτοιοι άνθρωποι. Κάνανε πολύ παρέα δύο τραβεστί, έναν Βούλγαρο και έναν Έλληνα, οι οποίοι πήγαιναν και στο σπίτι. Ήταν φίλοι της Δήμητρας αλλά έκαναν παρέα και με τον Σάββα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης