Πατέρας και γιος ρήμαζαν αγροκτήματα στην Ακαρνανία

Πατέρας και γιος ρήμαζαν αγροκτήματα στην Ακαρνανία

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε με κατηγορίες για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου

Πατέρας και γιος ρήμαζαν αγροκτήματα στην Ακαρνανία
Πλούσιο ποινικό παρελθόν είχε ένας νεαρός από το Αγρίνιο, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από έξι διατάξεις δικαστικών και εισαγγελικών αρχών του Αγρινίου για κλοπές και ληστεία. Όμως, όχι μόνο δεν σταμάτησε τη δράση του, αλλά συνεργάστηκε με τον… πατέρα του σε μια οικογενειακή «επιχείρηση» κλοπών.

Ο 45χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του δρούσαν από τα τέλη Οκτωβρίου του 2013. Στο διάστημα αυτό, λεηλάτησαν τουλάχιστον επτά αποθήκες αγροκτημάτων σε διάφορες περιοχές της Ακαρνανίας από τις οποίες άρπαξαν εργαλεία, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και αγροτικά μηχανήματα που η αξία τους φτάνει τα 22.200 ευρώ.

Όλα τα κλοπιμαία τα μετέφεραν τις νύχτες με φορτηγό στις δικές τους αποθήκες και τα σπίτια τους, στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα του Αγρινίου. Εκεί βρήκαν το μεγαλύτερο μέρος τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε με κατηγορίες για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης