Βόλος: Παραδόθηκε ο δολοφόνος του πατέρα τριών παιδιών

Βόλος: Παραδόθηκε ο δολοφόνος του πατέρα τριών παιδιών

Ο 17χρονος τσιγγάνος που του είχε δώσει την εντολή να σκοτώσει το θύμα, είχε συλληφθεί την επομένη του φονικού και έχει προφυλακιστεί

Βόλος: Παραδόθηκε ο δολοφόνος του πατέρα τριών παιδιών
Μόνος του παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Βόλου ο 30χρονος Αλβανός που χρησιμοποίησε ως φονικό όπλο το αυτοκίνητό του για να σκοτώσει έναν 29χρονο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών μετά από «παραγγελιά» του ανήλικου κουνιάδου του.

Ο αλλοδαπός αναζητείτο από τους αστυνομικούς από τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, αλλά δεν είχε εντοπιστεί. Μετά την παράδοσή του, συνελήφθη με ένταλμα που είχε εκδώσει ο ανακριτής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ο 17χρονος τσιγγάνος που του είχε δώσει την εντολή να σκοτώσει το θύμα, είχε συλληφθεί την επομένη του φονικού και έχει προφυλακιστεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 29χρονος πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 11, 9 και 7 χρόνων διαπίστωσε ότι ο ανήλικος παρενοχλούσε την 23χρονη αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Ο νεαρός τσιγγάνος έφυγε από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αλλά κάλεσε τον γαμπρό του και έστησαν καρτέρι θανάτου στον άτυχο άνδρα και τον παρέσυραν με το αυτοκίνητο του 30χρονου μπροστά στα μάτια της αδελφής του και μιας φίλης τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης